Restaurants aangesloten

Restaurants/Chef koks aangesloten bij YammYammy - Lekker Zeeuws 

Wij werken samen met diverse lunchrooms, chef-koks en restaurants waar je over niet al te lange tijd jouw YY – kindermenu kunt bestellen.

Pompoen Poffertjes 1

koffiebar Bij Liane

Bij Koffiebar Bij Liane in Vrouwenpolder kun jij 2 van onze YY – tosti’s bestellen. 
Welke dat zijn? 
Dat lees je hier.

De kromme watergang - Edwin vinke

Een eer vonden de kinderen het, samen koken met niemand minder dan Edwin Vinke. Een top dag, dat spreekt uit de vele foto’s en video (zie onze Social Media kanalen). 

restaurant Katoen in Goes

Wij hebben al diverse kookworkshops bij Katoen in Goes gehouden. Binnenkort kun je ook daar een YY – kindermenu eten. 

restaurant Zeeuwse Streken Middelburg

Bij restaurant de Zeeuwse streken kun je heel binnenkort jouw YY – kindermenu bestellen! 

Dicky Wattimena

Deze Molukse chef, die door heel Nederland wordt gevraagd om zijn authentieke Molukse gerechten te komen maken, werkt graag met ons samen. Van kruidenworkshops voor de kids tot authentieke gerechten! Wat dacht je van overheerlijk saté op een kindermenukaart?

La Piccola Italia

Dit authentieke Italiaanse restaurant in Middelburg wordt gerund door Lina. Lina heeft de liefde voor de Italiaanse keuken van haar vader meegekregen en in haar eigen restaurant kun je nog authentiek Italiaans eten. Binnenkort in ons kookboek een Zeeuws/Italiaanse pizza voor kids!

Samenwerken met Yammyammy en de provincie zeeland?

Heb jij (of ken jij) een restaurant dat perfect bij ons past? Een restaurant dat openstaat voor een samenwerking met ons, de Provincie Zeeland en Jong Leren Eten? Waarvoor wij samen met onze kids een kindermenu mogen bedenken die vervolgens op de kaart komt te staan? E-mail ons dan, want dan komen wij graag bij je langs.