Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Ingrediënten voor pure chocolade:
- 40 gram kokosolie
- 40 gram cacaopoeder
- 1-2 eetlepels honing
- Smelt de kokosolie in een glazen kom boven een pannetje met beetje water (au bain-marie). Zorg dat de kom niet in het water hangt anders verbrandt je chocolade!
Als de kokosolie helemaal gesmolten is, dan doe je de cacao poeder en honing erdoor. Roer goed door elkaar.
Snijd van de banaan grote stukken af en doe er een stokje in. Haal de banaanstukjes voor de helft door de chocolade en eventueel door de gehakte nootjes en/of kokosrasp. Leg de banaanstukjes op een bakpapiertje in de koelkast, zodat de chocolade hard wordt.