YammYammY - Lekker Zeeuws

Op maandag 7 juni 2021 wordt het YammYammY kinderkookboek waar we de afgelopen weken hard aan hebben gewerkt gelanceerd tijdens een feestelijk symposium in samenwerking met de Rabobank, Provincie Zeeland, Jong Leren Eten en de Zilte Academie Zeeland.

Tijdens het online eind evenement op 7 juni aanstaande kijkt de Zilte Academie Zeeland terug op de behaalde resultaten met de kinderen, maar we kijken vooral ook vooruit naar de toekomst.
Het programma start om 14.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur.

 

Wil je erbij zijn?

Natuurlijk is het ontzettend leuk om dit online symposium te volgen en dat kan ook! Meld jezelf aan via info@zilteacademiezeeland.nl en dan ontvang je van ons de livestream-link om mee te kijken!

De cover van ons kookboek!

Koken met kinderen

In dit kinderkookboek is samengewerkt met diverse YammYammY-kids die voor ons hun lievelingsrecept hebben gekookt. Zij bedachten de recepten, maar dachten ook mee met de foto’s die in het kinderkookboek staan. Een gezamenlijk resultaat van een prachtig project.

Wij hopen je deze middag te inspireren voor verdere plannen en ideeontwikkeling die een gezond voedingspatroon van onze Zeeuwse kinderen stimuleren en mogelijk maken.

Hierbij een impressie:

Salade uit de Zeeuwse natuur met chefkok Cas Zwemer 2
Samen herfstmenu koken in de herfstvakantie

Het programma 7 juni 2021 Symposium YammYammy Lekker Zeeuws kun je hier dowloaden. Het project “YammyYammY lekker Zeeuws” is mogelijk gemaakt met subsidie van de Provincie Zeeland, het (landelijk) project Jong Leren Eten en de Rabobank Walcheren/Noord Beveland.