Een moestuin aanleggen? Hoe doe je dat dan?

Samen met moestuincoach Conny Schoenmakers doken we haar moestuin in en liet ze zien hoe simpel het is voor kinderen om te beginnen met het planten van je eigen groentes. Of je nu een grote tuin hebt, of juist een heel kleine, een balkon of helemaal geen tuin? In deze bak (zie video) kan jij al heel wat lekkers laten groeien.

6 redenen waarom moestuinieren met je klas een goed idee is

Nu zijn we nog thuis, máár straks als de scholen weer beginnen is het super leuk om samen met jouw klas een moestuin aan te leggen. Lees er hier meer over en stuur de link zeker door naar jouw leerkracht. 

Een moestuin aanleggen voor kinderen? Ja, doen! 1

Vragen?

Heb jij na het zien van de vlog nog vragen voor Conny? Mail ze dan naar ons, en dan zorgen we dat ze al jouw vragen ontvangt (en beantwoordt).